Keramik

Återvunnen Lera

Som en del av vårt arbete för att öka antalet RESPONSIBLE produkter i vår kollektion, har vi introducerat återvunnen råsten som material för tillbehör. För rengöring, torka av med en fuktig trasa.

Oglaserat och Rått Ler-material

Vi använder oglaserat porslin för olika produkter, från krukor och vaser till belysning. För rengöring, skölj i ljummet vatten eller torka av med en fuktig trasa.

Glaserat Stengods och Porslin

Vi använder både transparent och reaktiv glasyr för vår bordsservis och dekorativa objekt. Alla glaserade stengodsartiklar är diskmaskinssäkra.

En transparent, glansig glasyr ger ett vackert djup i färgen. Samtidigt avslöjar den också imperfektioner i det råa materialet som normalt inte är synliga för blotta ögat. Detta är en naturlig egenskap hos produktens design, som bär kännetecknen av handgjorda produkter.

Med en reaktiv glasyr kommer varje föremål att ha ett annorlunda resultat beroende på dess form, bränningstemperatur och även placering i ugnen. Vissa reaktiva glasyrer appliceras för hand för att uppnå ett unikt och distinkt utseende. Beroende på glasyren sker de flesta variationerna runt kanten.

I allmänhet, använd inte några kemiska eller slipande rengöringsmedel. Små märken på bordsservis – särskilt på mattglaserade ytor, som tenderar att vara mer porösa än högglansiga ytor – kan orsakas av bestick. Detta är en del av slitaget som sker med denna unika glasering. För att behålla kvaliteten på ditt föremål och säkerställa lång livslängd, använd en icke-slipande trasa eller svamp och varmt såpvatten för rengöring. Vi rekommenderar att du torkar av med en ren, torr trasa efteråt.