Livet är fullt av kontraster

På ferm LIVING vet vi att ditt hem är din fristad, en plats där vardagliga rutiner möter stora, avgörande ögonblick. Det är där livet utspelar sig.

Livet är fullt av kontraster. När vi navigerar genom förväntningar och drömmar i sökandet efter mening och komfort, längtar vi efter ett balanserat liv där vi har utrymme att vara oss själva. En plats där vi kan inse saker och tings sanna värde och känna oss hemma. Med en passion för äkta design och ansvar i kärnan av varje val vi gör, skapar vi ärliga produkter och lugna miljöer som inspirerar dig att balansera livets kontraster.

Från vårt hem i Köpenhamn arbetar vi med hantverkare runt om i världen, och förenar vårt skandinaviska tankesätt med globala färdigheter och traditioner. Våra kollektioner kännetecknas av mjuka former, rika texturer och spännande detaljer som låter dig skapa sammansatta atmosfärer med en touch av det oväntade. Från material och processer till produktion och leverans, utmanar vi oss själva för att bidra till en hållbar framtid, och gör det enklare för dig att göra ansvarsfulla val. Vi skapar kollektioner av möbler, tillbehör och belysning, så att du kan skapa utrymme för att känna dig bekvämt du.

“Baserat på en passion för äkta design och med ansvar i kärnan av varje val vi gör, skapar vi ärliga produkter och lugna miljöer som inspirerar dig att balansera livets kontraster.”