Piffa upp ditt Green Space

Välkomna den nyligen anlända vårsäsongen genom att ge nytt liv till växterna och grönskan i ditt hem.

Våren är äntligen här, och när vi ger oss ut på resan mot ljusare och klarare tider uppstår det ideala tillfället att visa dina växter lite extra kärlek och skapa ett inbjudande Green Space i ditt hem. Med varje frö du planterar, vårdar och ser växa, får ditt Green Space mer av den speciella känslan av optimism och ny början; en fristad som du kan njuta av både i ensamhet och i sällskap med dina närmaste.

GRÖN FRISTAD

Att dekorera ditt utrymme med gröna växter och färgglada blommor ser inte bara vackert ut, det har också visat sig ha många fördelar för både kropp och sinne. Efter en lång, kall och mörk vinter är det särskilt givande att ta dig tid att unna dig själv och ditt utrymme grönska.

Har du turen att ha en balkong eller utomhusplats? Låt detta område fungera som en förlängning av ditt hem under de varmare månaderna, och skapa din egen personliga fristad genom att införa växter och grönska som kommer att förhöja utomhusupplevelsen. Med Desert Lounge Chair och Desert Cushion, kan du skapa ett avkopplande sittarrangemang dit du kan dra dig tillbaka när du längtar efter ett ögonblick av ensamhet i ett avkopplande, lugnt utrymme, eller bjuda in en nära vän att dricka iskaffe och tillbringa en solig eftermiddag i ditt sällskap. Skapa minnen under varma, ljusa sommarnätter med tända lyktor och långa samtal, eller fånga de första värmande solstrålarna som våren har att erbjuda; allt omgivet av den grönska som du omsorgsfullt vårdat.

Billledetext

GRÖNT FRITID

Få saker är så tillfredsställande som att lägga hjärta och själ i ett projekt och se det blomstra över tid. Att skapa ett Green Space i ditt hem ger dig möjligheten att fördjupa dig i en kreativ hobby: en anledning att ta en paus från tekniken och uppmuntra den unika, lugna känslan som kommer med att tillbringa tid i naturen.

Börja med att samla ihop de nödvändiga materialen för att plantera och vårda ditt Green Space. Börja med grunderna: du behöver vattna och mata dina gröna vänner. Liba Watering Can är en omgestaltad, modern version av ett klassiskt trädgårdsredskap tillverkad helt av återvunnen plast. Den har en vacker design som påminner om klassiska lerkrukor från förr och kan lika lätt användas inomhus som i en trädgård eller på en balkong. Använd Bau-serien av Pots och Balcony Boxes för att skapa engagerande nivåer och dimensioner, vilket ger ditt Green Space ett livfullt och klassiskt utseende.

Om du är lite grön när det kommer till att ta hand om växter, är det bäst att börja med växter som är mindre avancerade. Kaktusar och suckulenter är nästan omöjliga att ta död på och lätta att älska och är därför perfekta för nybörjare. Placera dem på en solig plats och se till att inte övervattna dem – detta kommer garanterat att få dem att trivas i ditt Green Space.

Kanske har du redan gröna fingrar? Den vackra Fiddle Leaf Fig kan vara det perfekta valet för ditt Green Space. Fiddle Leaf Figs älskar både direkt och indirekt solljus, och kan med tiden och under rätt förhållanden växa till stora träd, vilket ger ditt Green Space en lyxig, djungelliknande känsla.

För matlagningsentusiaster kan ett Green Space ge dig mer än bara en vacker, lugn miljö. Överväg att odla läckra ätbara godsaker som kommer att berika dina kulinariska strävanden, såsom färska örter, grönsaker eller bär som kan hamna direkt på middagstallriken. Med Plant Box får du en större yta att plantera din ätbara trädgård.

Att utveckla ett Green Space under vårmånaderna kommer säkerligen få dig att klippa, trimma, vårda och skörda hela våren och sommaren, och när dina växter belönar dig med vackra dofter, färger eller till och med ätbara godsaker, kommer du att stå kvar med en härlig, obestridlig känslan av fullbordan.

ETT GEMENSAMT PROJEKT

Att utveckla ett Green Space under våren ger också det perfekta tillfället att tillbringa kvalitetstid med familjens yngsta medlemmar.

Dela resan av att plantera och vårda nya frön med dem. Ge dem en känsla av ansvar genom att förse dem med egna krukor och miniatyrredskap, och se hur deras små ögon tänds av entusiasm när de första knopparna spricker upp från jorden och när färska blad dyker upp som ett resultat av era gemensamma ansträngningar. När växterna växer sig högre och starkare under sommaren, kommer känslan av att ha ett gemensamt projekt säkert att få dem att känna sig stolta och speciella. Du kan placera Desert Lounge Chair Kids i ert gemensamma Green Space, och ge dina små en plats att vila, leka och njuta av den lugna och fridfulla känslan som kommer av att tillbringa tid i den gröna oasen.