Terrace Living

Expandera gränserna för ditt hem denna sommarsäsong genom att få ut det mesta av din utomhusyta.

Inget slår känslan av de första värmande solstrålarna på våren som försiktigt smeker ditt ansikte efter en lång, kall och mörk vinter. När doften av färskt, grönt gräs blandas med den söta doften av utslagna blommor, dagarna blir längre och nätterna ljusare, ljudet av fåglar som kvittrar och bin som surrar fyller luften väcks vår önskan att expandera gränserna för vårt hem till att inkludera vårt utomhusutrymme..

ETT UTOMHUSVARDAGSRUM

Oavsett om du drömmer om att tillbringa ljusa och varma kvällar i sällskap av nära och kära, eller längtar efter ensamma eftermiddagar där solen ger näring åt din själ medan du njuter av en god bok, erbjuder terrassen den ideala miljön för att skapa en utomhusoas som du kan njuta av under våren och sommarmånaderna. Som ett utomhusvardagsrum kan terrassen förvandlas till en verkligt speciell plats med utrymme för att koppla av, koppla bort och njuta av ögonblicket.

Dra full nytta av terrasslivet denna säsong genom att skapa olika sektioner i ditt utomhusvardagsrum. Genom att förena form och funktion är både Flod Tiles Café och Dining Table idealiska för stå som centrala element i matplatsen på din terrass – det perfekta utrymmet för att vara värd för långa middagsbjudningar eller helt enkelt njuta av en middag utomhus med dina närmaste familjemedlemmar. Ramarna, tillverkade av galvaniserat, pulverlackerat stål, skapar en trevlig kontrast till den varma, naturliga texturen av handgjorda, italienska keramikplattor som har anpassats perfekt för både inomhus- och utomhusbruk. Placera våra nya Desert Dining Chairs med enkla, modernistiska profiler runt bordet för att sitta bekvämt.

Dessa hopfällbara stolar, en modern tolkning av en älskad klassiker, är både eleganta och praktiska, och har liksom resten av Desert-serien textilsitsar tillverkade av återvunnen plast som har blivit spunnen till PET-garn, vilket gör dem extra hållbara och perfekta för utomhusbruk.

För total avkoppling kan du skapa en lounge-sektion, idealisk för att njuta av långsamma morgnar eller långa kvällar med stil och komfort. De modernistiska, funktionella Desert Lounge Chairs finns i en mängd färger och mönster i både barn- och vuxenstorlekar. De lättviktiga stolarna kan enkelt flyttas runt för att skapa ditt ideala utrymme – vare sig det är för att njuta av den första koppen kaffe medan du tar in en fridfull sommarmorgon, eller om du underhåller vänner och familj och behöver en avkopplande plats för att njuta av en kall aperitivo. Stolarna kan enkelt stå för sig själva, men gör också ett enhetligt intryck i grupp, kanske uppställda runt Flod Tiles Coffee Table.

MYSIGA TERRASSDETALJER

När du förvandlar din terrass till ett extra rum kan det göra stor skillnad att ta med små, mysiga element från insidan av huset ut. Gör platsen mysigare med mjuka textilier, varm belysning och genomtänkta detaljer.

Att placera mattor lämpliga för utomhusbruk på terrassen hjälper med att mjuka upp utrymmet och ger det ett lyxigt uttryck. Vår serie av handvävda Hem Rugs är tillverkade av återvunnet PET-garn, vilket ger dem en mjuk och ändå hållbar finish med en taktil, ullig känsla som fungerar lika bra inne i ditt hem som utomhus.

Desert Cushion är också idealisk för utomhusbruk och kan antingen användas med Desert Lounge Chairs för extra komfort eller på egen hand när du ligger och solar på gräset. Dessa bekväma kuddar är extremt hållbara med en textur som påminner om jungfrulig ull, och kommer att lägga till ett diskret inslag av mysighet.

ETT GREEN SPACE

Att lägga till grönska i vilket utrymme som helst har visat sig ha fördelar för både kropp och sinne. Få saker är så tillfredsställande som att lägga ditt hjärta och själ i ett projekt och se det blomstra, och terrassen erbjuder det ideala utrymmet för att plantera och odla färgglada blommor, frodiga gröna växter eller till och med ätbara örter, frukter och grönsaker. Att förvandla din terrass till ett Green Space kommer inte bara att se bra ut utan också ge dig möjlighet att fördjupa dig i en kreativ vår- och sommarhobby.

Plantera din grönska i våra Bau Pots för att skapa engagerande nivåer och dimensioner på din terrass, eller så kan du, om din terrass har ett räcke, utnyttja ditt utrymme maximalt genom att skapa en hängande trädgård med Bau Balcony Boxes. Med en design inspirerad av de rena linjerna och industriella ytorna hos Bauhaus-arkitekturen, kommer Bau-serien att ge din terrass ett levande och klassiskt utseende som är perfekt för terrace living.