ferm LIVINGs Hem

Välkommen till vårt hem.

Inklämd mellan pittoreska kanaler, udda husbåtar och det vilda fristaden Christiania, ligger Kuglegården 1-5, en historisk byggnad som går tillbaka till 1770, vars kompromisslösa fasad skapar en vacker kontrast till dess oraffinerade bakgrund. I egenskap av att vara vårt nya varumärkeshus, ferm LIVINGs Hem, inrymmer det våra kontor samt vår allra första fysiska butik – en 450m2 Boutique & Showroom som upptar hela byggnadens bottenvåning.

Den ståtliga byggnaden, uppförd år 1770, användes ursprungligen som en arsenal för den danska militären, och har varit under militär ägo sedan dess. I alla fall fram till 2019, när ferm LIVING påbörjade en komplett och noggrann renovering av byggnadens 1900m². Vår vision har alltid varit att skapa ett utrymme för våra kunder att känna sig autentiskt och bekvämt sig själva, och vårt nya hus är inget undantag.

Boutique & Showroom är vårt universum av allt som är ferm LIVING. Det är ett universum som välkomnar dig hem, som omfamnar livets kontraster och skapar en autentisk och informell atmosfär som är både intim och inspirerande.

“Vår vision har alltid varit att skapa ett utrymme för våra kunder att känna sig autentiskt och bekvämt sig själva, och vårt nya hus är inget undantag.”

I vår butik, som är öppen för privatkunder såväl som grossistkunder och pressen, kan du handla hela ferm LIVING-kollektionen samt ett noggrant utvalt sortiment av vintagekuriosa, växter, soffbordböcker och andra tillbehör för hemmet. På våningarna ovanför finns våra kontor, där vårt kreativa och operativa team gör sitt bästa arbete. Här experimenterar vårt team av ferm LIVING-designers med nya idéer och skapar nya kollektioner av möbler, belysning och tillbehör för hemmet, bara några steg från våra slutkonsumenter.

Välkommen Hem.

Kuglegårdsvej 1-5
1434, Köpenhamn K

Öppettider:
Mån-Fre: 10 AM - 6 PM
Lör: 10 AM - 4 PM