Anpassningsbara sittplatser: Dase-soffan

Dase-soffan bygger på strävan efter enkelhet och mångsidighet och erbjuder en sittlösning som balanserar praktiska egenskaper med en varm, storslagen estetik.

”Dase” anspelar på den härliga känslan av att slumra till och innefattar essensen av den avslappning och komfort som soffan är avsedd för, vilket ger en lekfull twist som anspelar på soffans perfekta balans mellan funktion och komfort.

Dase-soffan är inspirerad av familjedynamikens tidlösa väsen och är designad för att bli mittpunkten i alla utrymmen. Den är byggd för att bekvämt rymma upp till två personer på en modul och de generösa proportionerna är idealiska för sammankomster och kvalitetstid med familjen, vilket gör den till det ultimata tillskottet till alla hem som söker både ett tilltalande visuellt uttryck och mångsidighet.

Dase-soffan är upphöjd från golvet och formen skapar ett visuellt samspel mellan skarpa och mjuka former, där exakta kvadrater och rektangulära former balanseras med mjukt böjda kanter. Dessa former bildar en tilltalande kontrast och samverkar för att ge varje modul en känsla av lätthet och fascination. Soffans avskalade design har en enkel men elegant touch som på ett ledigt sätt kompletterar den moderna silhuetten.

Som ett led i vårt Made to Order-program erbjuder Dase-soffan oändliga möjligheter till anpassning efter individuella önskemål. Välj bland många olika tyger, till exempel Soft Bouclé och Rich Velvet som förhöjer soffans naturligt enkla design.

 

 

Varje enskild detalj – från valet av tyg till soffans form – har noga övervägts med funktionalitet i åtanke. Dase-soffan är utformad som en modulär sittmöbel och kan konfigureras på en mängd olika sätt. Möjligheten att flytta om modulerna ger oöverträffad flexibilitet, vilket gör att soffan kan utvecklas tillsammans med ditt vardagsrum och din livsstil. Oavsett om du är värd för en stor sammankomst eller söker en fristad för dig själv, gör Dase-soffans modulära design att du kan anpassa dig till livets ständigt föränderliga rytm. 

Ansvarsfullt hantverk är en hörnsten i soffans designfilosofi, och den bygger på en träkonstruktion som är helt tillverkad av FSC®-certifierade material. Oavsett om den används för mysig avkoppling med nära och kära, ståtar i ensamt majestät som ett statement piece eller blandas harmoniskt med övriga möbler utgör Dase-soffan ett mångsidigt, sofistikerat huvudnummer i många olika miljöer.

Upptäck Dase-soffan här

I vår webbutik hittar du ett noggrant utvalt urval av några av våra mest populära Made to Order produkter som finns i lager och är redo att skickas hem till dig. Om du vill köpa en möbel klädd med ett material som vi inte har presenterat online, är du alltid välkommen att lägga en beställning genom att skriva ett e-postmeddelande till vår kundtjänst på webshop@fermliving.com. Du kan utforska hela urvalet av möbelklädselalternativ i vår Översikt över tyger. Om du vill uppleva ett tyg på förhand erbjuder vi ett noggrant utvalt urval av Tygprover från våra mest populära textilier.