Vår Produktion

Möbler med klädsel

Var: Venetoregionen, Italien
Anställda: 60
Grundades: 2008

Som tillverkare av våra serier Catena och Rico, specialiserar sig detta lilla familjeföretag i nordöstra Italien på stoppade soffor, stolar och huvudgavlar. De arbetar nästan enbart med italiensktillverkade råmaterial, och hantverkarna på denna fabrik arbetar uteslutande för hand för att klä de lyxiga soffa- och möbeldesignerna för ferm LIVING.

Bildtext

Bildtext

Bildtext

RICO LOUNGE CHAIRS

Rico-serien välkomnar kurvor och volymer i en klassisk design definierad av mjuka linjer och ett omfamnande uttryck. I kontrast till ramens robusthet har fåtöljen en klädsel av tidlös, men ändå bekvämt bouclétyg, som är vävt av ojämnt garn för att uppnå den rika, slingriga texturen på ytan. Seriens kurviga natur tillför en modern förening av komfort och elegans till vilket rum som helst och får dig att känna dig dragen till dess moderliga famn.

Visa Rico Fåtöljer

CATENA SOFA

Den omslutande, säckliknande formen på vår låga Catena-soffa är generöst dimensionerad för total avkoppling och mysighet: vi kallar det 'low living'. Namnet Catena är inspirerat av den så kallade kedjekurvan, en u-liknande form som en kedja eller kabel antar när den endast stöds vid sina ändar, och som speglas i soffans mjuka kurvor och toppsydda sömmar. De hemtrevliga, modulbaserade designerna är gjorda med innovativt mikrocellulärt skum som säkerställer maximal komfort och hållbarhet, medan klädseln i bomullslin är ett klassiskt tillskott till varje hem. Serien består av sex individuella moduler som kan kombineras på flera sätt för att skapa det önskade uttrycket.

Se Catena Sofa