Socialt ansvar

Vi vaknar upp till en ny värld varje dag, en värld som ser annorlunda ut än den gjorde dagen innan. När vi ger oss in i outforskad terräng med den accelererade utvecklingen av Covid-19, är det avgörande för oss på ferm LIVING att vi vidtar åtgärder för att skydda säkerheten för vår personal, partners och kunder.

Det innebär att våra team arbetar på distans där det är möjligt när vi fortsätter att följa de senaste hälsa- och säkerhetsriktlinjerna som vår regering har utfärdat. Vårt onlineuniversum är öppet som vanligt, och våra team är aktiva och redo att möta dig där med sin vanliga energi och engagemang.

På ferm LIVING har vårt uppdrag alltid varit att hjälpa människor att skapa ett hem med utrymme för både kaos och lugn. Just nu, oavsett om du är hemma med hela familjen eller i ett utrymme som bara är ditt, stämmer detta mer än någonsin.

Vi delar ansvaret för att skydda vårt samhälle på de sätt vi kan – genom att vara medvetna om städning och personlig hygien, samt att praktisera social distansering.

Var säkra, vaksamma och positiva, med vetskap om att vi är i detta tillsammans.

Med kärlek,
Trine Andersen, ombud för hela ferm LIVING-familjen