Ett Hem Långt Hemifrån

ferm LIVING och Villa Copenhagen presenterar en ny designsvit på det lyxiga hotellet i Köpenhamn

Den nya Residential Suite på Villa Copenhagen, en bekväm och intim plats i hjärtat av den pulserande staden, är en hyllning till resor och design. Rummet profilerar det bästa av båda varumärkena och tolkar det prisbelönta hotellets kärnvärden – kontrast, medveten lyx och lycka – genom ett ferm LIVING-perspektiv.

När du stiger in genom byggnadens ursprungliga mahognydörrar till den nya sviten, väntar ett hem långt hemifrån – en plats som tilltalar både affärs- och fritidsresenärer. Genom att tänka om utrymmet för en modern publik samtidigt som man behåller de ursprungliga detaljerna i den historiska byggnaden från 1912, är marmor, mässing och träelement underbyggda med moderna accenter i rika material som ger en känsla av komfort och lyx.

“Den nya sviten är en unik möjlighet att visa upp åtagandet till medvetet boende och resande som ferm LIVING och Villa Copenhagen delar. I ett kreativt möte mellan sinnen erbjuder sviten en lyxig men ändå tillgänglig och autentisk upplevelse,” säger Selma Reichstein, marknadsförings- och PR-chef på Villa Copenhagen.

“Varje detalj har noggrant kuraterats för att reflektera den coola sofistikationen och avslappnade elegansen som Danmarks huvudstad – och ferm LIVINGs design – har blivit synonymt med.”

Bildtext
Bildtext

Sviten består av två sovrum med egna badrum runt ett centralt vardagsrum, och skönheten med sviten ligger bortom dess estetik: precis som ett hem erbjuder den flexibla och mångsidiga lösningar för gästernas behov, vilket gör det möjligt för resenärer att få ut det mesta av sin vistelse. Här har varje detalj noggrant kuraterats för att reflektera den coola sofistikationen och avslappnade elegansen som Danmarks huvudstad – och ferm LIVINGs design – har blivit synonymt med.

Residential Suite har designföremål som illustrerar ferm LIVING-kollektionens mångsidighet och bredd. Matplatsen, med sitt Mineral Dining Table med stenskiva och Rico Chairs med svängbar bas, fungerar även som arbetsplats, medan de omfamnande kurvorna på Rico Sofa och motsvarande puffar skapar ett bekvämt utrymme för informella möten eller avkoppling efter en dag i staden. Dekorationerna inkluderar en blandning av modern keramik, skulpturer och antikfynd. Den dämpade färgpaletten med lugnande kaschmirtoner bryts av med en uppfriskande men diskret nyans av citrongräs-gult i taket och en livlig gallerivägg fylld med abstrakt konst.

“Residential Suite i Villa Copenhagen är en upplevelse som firar känslan av hem.”

I sovrummen är king-size sängarna generöst dekorerade med ett urval av tuftade kuddar i nyzeeländsk ull och den inbjudande Daze Bedspread med hålsydda kanter. Badrummen har ferm LIVINGs doftljus och bomulls-lin Field Robe för att göra utrymmet ännu mer inbjudande. I hela sviten ger skräddarsydda bomulls-lin gardiner, som tar inspiration från Koreas traditionella pojagi lappteknik, en känsla av privatliv samtidigt som de erbjuder en utsikt mot det närliggande Köpenhamns centralstation och Tivoli. Ett urval av de utställda föremålen finns tillgängliga i hotellobbyn för gäster att köpa och behålla som ett minne av sin vistelse.

“Residential Suite i Villa Copenhagen är en upplevelse som firar känslan av hem. Här har vi förverkligat vår filosofi om att hitta en känsla av plats, som kopplar känslan av att vara bekvämt sig själv till kulturen och miljön på Villa Copenhagen,” kommenterar Trine Andersen, grundare av ferm LIVING, om samarbetet.

Utforska Residential Suite och boka din vistelse på Villa Copenhagen här