Vårt koncept för skräddarsydd design

En introduktion till ferm LIVINGs Made to Order koncept

Anpassa möbler från ferm LIVING för att skapa din idealiska design med vårt koncept för skräddarsydd design.

 

En storlek passar inte alla
Våra hem är distinkta, personliga utrymmen som unikt speglar de människor som bor där. Det sägs att magin ligger i detaljerna, och ofta är det just det som får oss att förälska oss i ett specifikt föremål som vi vill ta med in i vårt hem. Det är precis därför vi har introducerat konceptet för skräddarsydd design från ferm LIVING, så att du kan anpassa utvalda föremål för att passa din specifika smak.

Med våra Made to Order produkter kan du välja från ett brett utbud av tyg och läder som vi har valt ut bland ledande textil- och läderleverantörer, vilket gör det möjligt för dig att skräddarsy dina möbler med en mängd material och färgkombinationer.

 

 

Den perfekta passformen

De flesta av våra soffor och många av våra sittmöbler ingår i konceptet för skräddarsydd design.

Du kan välja mellan ett spännande utbud av textilier, tillgängliga i en mängd färger och mönster från premiumtygleverantörer för att skräddarsy din ideala möbel.

För att se ett komplett urval av våra Made to Order material, vänligen se vår Översikt över tyger, där du kan utforska alla de olika anpassningsalternativ som vi erbjuder.

 

“Det sägs att magin ligger i detaljerna, och ofta är det just det som får oss att förälska oss i ett specifikt föremål som vi vill ta med in i vårt hem.”

Bildtext
Bildtext

Hur du beställer ditt skräddarsydda stycke
Om du vill använda vår anpassningstjänst har du några olika alternativ att välja mellan.

Handla online: I vår webbutik hittar du ett noggrant utvalt urval av några av våra mest populära Made to Order produkter som finns i lager och är redo att skickas hem till dig. Om du vill köpa en möbel klädd med ett material som vi inte har presenterat online, är du alltid välkommen att lägga en beställning genom att skriva ett e-postmeddelande till vår kundtjänst på webshop@fermliving.com. Du kan utforska hela urvalet av möbelklädselalternativ i vår Översikt över tyger. Om du vill uppleva ett tyg på förhand erbjuder vi ett noggrant utvalt urval av Tygprover från våra mest populära textilier.

I butik: Om du befinner dig i Köpenhamn kan du handla hela ferm LIVING-kollektionen i vår Butik & Showroom, inklusive våra Made to Order produkter. Här kan du också besöka vårt Materialbibliotek, där du själv kan uppleva prover av hela vårt urval av Made to Order material, samt lägga en beställning för din egen skräddarsydda Made to Order möbel.

Online Inredningskonsultation: Du kan nu boka ett personligt Online-möte med vår kreativa försäljningspersonal, där vi bjuder in dig till vår Butik i The Home of ferm LIVING. Här kan du själv få en närmare titt på våra produkter och ställa alla frågor du kan tänkas ha om våra Made to Order produkter. Boka en tid här.

Återförsäljare: Du kan också lägga skräddarsydda beställningar hos utvalda ferm LIVING-återförsäljare. Använd vår Butikslokalisator för att hitta en möbelhandlare i ditt område och kontakta dem direkt för att få reda på mer om möjligheten för att beställa ett skräddarsytt möbelstycke från dem.