Herman-familjen

Lär känna vår Herman-serie: en familj av sittmöbler baserade på modern estetik och enkel funktionalitet.

År 2013 introducerade Herman Studio Herman-stolen för världen: en modern, funktionell möbel som sedan dess har blivit förfader till Herman-serien. Sedan 2015 har Herman-familjen producerats av ferm LIVING och har sedan dess utökats för att inkludera en helt ny generation av vackra, moderna sittmöbler som bygger på en kombination av modern designestetik och enkel funktionalitet, vilket säkerställer ett tidlöst uttryck definierat av eleganta, samtida linjer; en modern klassiker som kommer att passa in i din interiör i många år framöver.

I Herman-familjen hittar du en samling matstolar, pallar, en loungefåtölj och en 2-sitsig soffa. Omfamna hållbara, långvariga material som FSC™-certifierat trä, krom, pulverlackerat stål och ett urval av tyger som vi har valt bland ledande textil- och läderleverantörer. Alla våra Herman-designer är en del av vårt Customisation Concept, vilket gör det möjligt för dig att anpassa din Herman-produkt efter din egen specifika smak från ett urval av material och färgkombinationer.

HERMAN DINING CHAIR

Herman Dining Chair välkomnar dig med enkel komfort och ett modernt uttryck. Lika praktisk som han är snygg, fungerar Hermans rundade ryggstöd också som ett armstöd, vilket säkerställer att du alltid är bekväm i hans kurvade famn. Stolarna är enkla att stapla, och som en trevlig detalj är vinklarna på träryggstöden designade så att de också kan hängas på bordet. På detta sätt kan du enkelt göra rent under bordet, och så tar stolarna inte upp plats när du inte behöver dem.

HERMAN DINING CHAIR WOOD FRAME

Vår senaste Herman Dining Chair, helt tillverkad med FSC™-certifierat trä, är skapad från en ram i massiv ask med sits och ryggstöd av askfanér. Det breda, kurvade ryggstödet ger gott om ryggstöd och kan också användas för att vila dina armar, medan stolens tidlösa uttryck helt säkert kommer passa in i alla hemmiljöer.

HERMAN BAR CHAIR

I linje med Herman-seriens essens bevarar barvarianten de slanka linjerna och komforten av det kurvade ryggstödet, vilket skapar en klassisk stol i skärningspunkten mellan estetik och funktion. Välj mellan en hög eller låg variant för att passa ditt utrymme – båda är perfekta för kvällar i gott sällskap vid köksbänken eller hemmabaren.

HERMAN LOUNGE CHAIR

Denna inbjudande loungefåtölj är tillverkad av FSC™-certifierad ekfanér monterad på en pulverlackerad metallbas. Den låga designen har en generös oval bas och ett mjukt böljande ryggstöd som omsluter kroppen för maximal sittkomfort, och bjuder in dig att luta dig tillbaka och slappna av.

HERMAN 2-SEATER

Den vackra Herman 2-seater utgör en perfekt plats för långa samtal eller ett lugnt, avkopplande ögonblick i uppskattat sällskap. Den distinkta låga designen, den ovala basen och det mjukt kurvade ryggstödet är tillverkade av FSC™-certifierad askfanér och monterade på en pulverlackerad metallbas.

HERMAN STOOL

I ett elegant och samtida spel med färger, kontraster och texturer är Herman Stool en stapelbar pall som ger en samtida känsla till Herman-familjens klassiska silhuett.