Tre Barnrum

Ta Fram Kreativiteten: Spegla Personlig Stil i Barnrummet

I barnrummets rike uppstår en magisk samverkan mellan ung fantasi och föräldrarnas vägledning. När unga sinnen växer blir deras rum ytor för självuttryck, dekorerade med element som speglar deras unika personligheter. Vi begav oss på en resa genom tre barnrum, där barnens och föräldrarnas kreativa visioner flätas samman. Följ med oss när vi tar en titt på dessa utrymmen och upptäcker historierna bakom dem.

Mia, 2 år gammal
Paris, Frankrike

Mias mysiga rum är fyllt med värme och en touch av nostalgi. Designat med en palett av inbjudande, varma nyanser skapar det en tröstande och tidlös atmosfär. Liksom hennes bror Arthurs rum erbjuder det ett utrymme som uppmuntrar till lekfullhet, kreativitet och fantasifulla äventyr.

Det klassiska parisiska arkitektoniska skelettet i rummet kompletteras av vintage-inspirerade element och tidlösa skatter. Rummet är genomtänkt arrangerat för att ge Mia gott om utrymme för lek och kreativitet. En samling av vintage och tidlösa leksaker och böcker förvaras nonchalant på eldstaden och i flätade korgar, var och en med en historia och en inbjudan för Mia att ge sig ut på fantasifulla lekar.

Billledetext
Billledetext

“Jag gillar att leka, måla och ibland till och med cykla i
mitt rum. Min favoritsak i mitt rum är min stora,
gigantiska glob med djur på. Jag gillar att ligga
på den och rulla runt!”

Roxy, 6 år gammal
Köpenhamn, Danmark

Välkommen till Roxys livfulla fristad i Köpenhamn – ett rum som strålar av hennes livliga personlighet och gränslösa kreativitet. Målat i en lekfull blandning av ljusa färger, speglar detta livfulla utrymme Roxys kärlek till självuttryck.

Leksaker, dockor och hemmagjorda konstverk – många av dem i Roxys föredragna nyans av rosa – lägger till en personlig prägel. Älskade minnessaker och prydnadssaker visar Roxys kärlek till hantverk och hennes konstnärliga talang, vilket ger liv åt utrymmet och förvandlar det till ett galleri över hennes kreativa resa.

Billledetext
Billledetext

“Mitt rum har rosa golv, lila väggar och ett
turkosfärgat tak. De är mina favoritfärger
och jag valde dem för att de är vackra. Min
favoritplats i mitt rum är det mysiga hörnet där
jag gillar att leka med mina LOL-dockor eller min
Hello Kitty-nalle.”

Arthur, 8 månader gammal
Paris, Frankrike

Stig in i Arthurs fridfulla utrymme i hjärtat av Paris. Detta är ett rum som speglar hans föräldrars kräsna öga för tidlös elegans och ett åtagande att investera i saker som kommer att växa med honom från spädbarnsåldern till hans lekfulla resa in i småbarnsåren och vidare. Detta omsorgsfullt kuraterade barnrum är en harmonisk blandning av estetisk skönhet, funktionell design och interaktiva element, vilket främjar ett utrymme som när lärande, kreativitet och glädjefyllda samtal.

“Kaminen i Arts rum är i en gråblå nyans,
så vi använde det som en utgångspunkt för att dekorera utrymmet.
Det får mycket härligt ljus, så vi höll det enkelt och lade till intressanta
föremål och konstverk för att klä upp det. Sedan kom björnarna!
Arthur betyder ’björnman’ på keltiska och han kan inte få nog
av att kramas med dem, särskilt den jättestora isbjörnen!”

Monica Ainley
@monicaainleydlv