Vad finns i mitt Haze?

Följ med oss när vi avslöjar de intima insikterna och dolda historierna bakom föremålen som kreatörer förvarar i sina Haze Cabinets, med frågan, ‘Vad finns i ditt Haze?’

Haze Cabinet, med sin eleganta järnram och sitt räfflade glas, är inte bara en funktionell möbel utan också en yta för individualitet, som avslöjar en tyst men uttrycksfull berättelse om dess ägare. Följ med oss när vi avslöjar de intima insikterna och dolda historierna bakom föremålen som kreativa personer förvarar i sina Haze Cabinets, och frågar, 'Vad finns i ditt Haze?'

Shini Park

London, Storbritannien, Kreativ chef och grundare av CUBE Collective.

Varför valde du Haze Cabinet för just detta utrymme?
Jag letade efter en förvaringslösning för mitt badrum för att förvara mindre saker som kan se lite röriga ut i det öppna, eller vara svåra att städa runt. Från början letade jag efter ett klassiskt spegelskåp, men hittade sedan Haze Cabinet, som var perfekt eftersom accenterna i mitt hem är svarta.

Vad drog dig till Haze Cabinet?
Det räfflade glaset övertygade mig, jag älskade idén att föremålen inuti skåpet först väckte visuell nyfikenhet - hur färgerna och formerna blev fläckade, som en målning.

Hur återspeglar innehållet i ditt skåp din personliga stil eller filosofi?
Föremålen inuti skåpet följer definitivt den färgpalett som tilltalar mig mest - neutrala toner med en touch av pasteller. Jag älskar blandningen av det organiska (trä, keramik) med glänsande silvertexturer, vilket också är hur jag gillar att närma mig mode och inredningsdesign.

Finns det något i ditt skåp som kan överraska oss?
Det kanske inte är någon stor överraskning, men jag förvarar en liten anteckningsbok och kulspetspenna i skåpet för 'badtankar'. Jag brukar läsa i badet, men ibland blir jag frustrerad när jag stöter på ett fantastiskt citat eller en tanke och inte har penna och papper i närheten. Det fantastiska är att skåpet är så ång-/vattentätt att pappret håller sig perfekt torrt (även om jag älskar tanken på att anteckningsboken också skulle bli lite fuktig över tid, det är också ganska poetiskt).

Hur bestämde du arrangemanget av föremål i ditt Haze-skåp?
Det har utvecklats till något både funktionellt och estetiskt under månaderna jag har bott i denna fastighet, men skåpet sitter precis ovanför badkaret så nu innehåller det mest 'allt för tjejbad' - från skrubbar till salter till tvålar. Arrangemanget återspeglar alltså mestadels användarvänlighet, när man sträcker sig efter det före eller under ett bad.

Bildtext
Bildtext
Bildtext
Bildtext

Från början letade jag efter ett klassiskt spegelskåp, men hittade sedan Haze Cabinet, som var perfekt eftersom accenterna i mitt hem är svarta.
Shini Park

Lindsey Holland

London, Storbritannien, Grundare av The Longing
och surf- och wellnessretreatet Marnie Rays.

Varför valde du Haze Cabinet för just detta utrymme?
Det är utrymmet i mitt hus som behöver mest organisation - jag är översvämmad med skönhets- och kroppsvårdsprodukter (precis som jag vill ha det!). Jag älskar också vackra förvaringsalternativ, eftersom jag tycker att det är lite kaotiskt att ha allt framme.

Kan du dela med dig av ett föremål i ditt Haze-skåp som har ett betydande personligt värde för dig?
Jag tror att det måste vara min Comme Des Garcon-parfym. Jag har använt den sedan jag gick på universitetet och den är betydelsefull för så många milstolpar i mitt liv. Det är fortfarande min absoluta favoritdoft.

Hur återspeglar innehållet i ditt skåp din personliga stil eller filosofi?
När jag gillar en produkt tenderar jag att prova samma produkt från olika märken så du hittar gott om SPF och återfuktande ansiktsmasker där inne! Jag gillar verkligen att varva ner på kvällarna med en ansiktsmask - eller sova med en över natten.

Hur bestämde du arrangemanget av föremål i ditt Haze-skåp?
Ärligt talat önskar jag att det fanns någon ordning därinne, jag är rädd att det är en 'hitta ett utrymme och fyll det'-filosofi.

Vad säger ditt Haze-väggskåp, och dess innehåll, om dig?
Möjligtvis att jag är en ganska rörig person men en som vet vad hon gillar!

Bildtext
Bildtext

Det är utrymmet i mitt hus som behöver mest organisation - jag är översvämmad med skönhets- och kroppsvårdsprodukter (precis som jag vill ha det!).
Lindsey Holland