Home Stories

Konstnärskap och Inspiration i Stockholm

Vi besökte Mattias och Carolina Storm för att diskutera övergången från lägenhet till hus, att balansera arbete med familjeliv och för att förstå deras kreativa process.
Home Stories

Parisisk dåtid och nutid

Vi utforskar Monica Ainley de La Villardières elegant balanserade hem i det historiska hjärtat av Paris vänstra strand.
Home Stories

Den Levande Målarduken: Hemma hos Joana Inês-Soares

Utforska hemmet och studion som formar livet och arbetet för den portugisiska konstnären Joana Inês-Soares

Home Stories

Köksalkemi: Hemma hos David Zilber

Vi besökte livsmedelsforskaren, kocken och författaren David Zilber i hans hem i Köpenhamn för att prata om fermentation, livet med en nyfödd baby och tanken på hemmet.

Home Stories

Hemmet är där konsten är

För galleriägaren och kuratorn Anne Aarsland representerar hennes lägenhet i Köpenhamns grönskande stadsdel Frederiksberg en konstnärlig utveckling, och huserar en ständigt föränderlig utställning av färgstarka verk.

Home Stories

Hemma hos Parker Kit Hill

Vi besökte modellen Parker Kit Hill i hans hem i New York för att prata om mode, en karriär inom sociala medier och stadsliv på liten yta.
Home Stories

Hemma hos Amanda Betz vid jul

I Köpenhamns stadsdel Amager, där hav och natur möter staden, ligger en tvåvåningsvilla i rött tegel byggd 1935, hemmet till designern och arkitekten Amanda Betz.
Home Stories

Välkommen hem

Vi dyker in i vår samling av Hemhistorier för att fira de kreativa individer som har öppnat sina hem och hjärtan för oss.
Home Stories

Hemma hos Liene Meneve

Liene Meneve är en belgisk illustratör, makeup-artist och stylist som ägnar sig åt att fånga livets vackra lättsinnighet i varje aspekt av sin tillvaro, i sitt arkitektritade hem som ursprungligen byggdes 1975.
Home Stories

Mikkels Dahlstrøms Hem

Mikkel Dahlstrøm är en dansk fotograf som bor i en estetiskt och vackert inredd lägenhet på Islands Brygge i Köpenhamn.
Home Stories

Kethevane Cellards Hem

Kethevane Cellard är en parisisk konstnär som är känd för sina naturalistiska skisser och träskulpturer, vilka hon skapar i sitt karaktärsstarka hem i Arcueil.
Home Stories

Connie Bartons hem

Den grafiska designern Connie Barton, född och uppvuxen på den engelska landsbygden, bor i ett unikt hem med en magisk, djungelliknande trädgård i södra London.