Indoor-Outdoor Living: Desert-serien

Vår Desert-serie erbjuder en kollektion av produkter som kombinerar hållbar funktionalitet med modernistisk designkänsla för att skapa möbler som är perfekt anpassade för både inomhus- och utomhusbruk. Tillverkade av hållbara och slitstarka material som PET-garn och pulverlackerat stål, kan du använda föremålen både i ditt hem och i ditt utomhusutrymme, vilket säkerställer en mängd olika användningsområden och styling-möjligheter.

KOMFORT OCH STIL INOMHUS

Vår Desert-serie är idealisk för att föra in stil och komfort i hemmets fristad. Den enkla designen hos den avslappnade men moderna Desert Lounge Chair gör det enkelt och bekvämt för dig att flytta stolen från rum till rum, eller från inomhus till utomhus, beroende på säsong och dina behov. Desert Lounge Chair finns tillgänglig i många olika färgkombinationer, och kommer garanterat att passa in i vilket utrymme som helst i varje hem. För ett mer minimalistiskt uttryck kan du välja mellan flera dämpade och monokroma färger, och om du vill föra in lite färg och lekfullhet i ditt utrymme, skulle stolsramen Poppy Red tillsammans med dess vackert mönstrade säten vara idealisk. Sätena på Desert Lounge Chairs är utbytbara, vilket innebär att om du har fler än en, kan sätena på stolarna enkelt bytas ut, vilket gör dem till ett ännu mer mångsidigt tillskott till ditt utrymme.

Utseendet på Desert Lounge Chair kan också snabbt konverteras – att låta den modernistiska stolen stå för sig själv kommer att projicera ett minimalistiskt uttryck, medan att klä stolen med den nya Desert Cushion och din mest omtyckta, mysigaste filt draperad över armstödet märkbart förvandlar dess uttryck och göra den mysig och plyschig.

Använd Desert Stool – en härlig, hopfällbar pall som snabbt och enkelt kan omvandlas till en extra sittplats för någon oväntad gäst. Den mångsidiga och lättviktiga designen säkerställer att pallen enkelt kan fällas ihop och stuvas undan när den inte används.

BARNENS FRISTAD

Desert Lounge Chair finns också i en miniatyrversion, perfekt för den yngsta medlemmen i ditt hushåll. Vi tror att barnrummet bör vara en fristad från begränsningarna och gränserna i den yttre världen. En plats där de små kan dra sig tillbaka när de behöver en stund av lugn för att slappna av och utforska sina kreativa sinnen. Placera Kids Desert Lounge Chair i ditt barns rum för att ge dem en plats att ladda om i sin egen privata sfär, eller placera den i ett av de gemensamma utrymmena i ditt hem och ge dem sin egen speciella plats att kura upp sig på när ni tillbringar kvalitetstid tillsammans. Stolens tidlösa uttryck säkerställer att den kommer att vara ett vackert och estetiskt tillskott i vilket utrymme som helst i ditt hem, och stolens lättviktighet gör den enkel att flytta runt. Du kan till och med matcha ditt barns stol med vuxenversionen i samma färgsättning – en plats för både små och stora.

TRÄDGÅRDSVARDAGSRUMMET

Alla produkter i Desert-serien är lämpliga för utomhusbruk, vilket gör att du kan utöka ditt hem genom att expandera vardagsrummets komfort till trädgården, balkongen eller annat utomhusutrymme.

Idealisk för att underhålla gäster, njuta av ett ögonblick av ensamhet i solen eller för ditt barn att vila i skuggan, kan Desert Lounge Chairs – både i vuxen- och barnversionerna – enkelt flyttas runt för att skapa din ideala uppsättning. Medan andra utomhusmöbler vanligtvis är tillverkade av metall och/eller trä, har Desert-serien en tillagd mjukhet i form av textilsäten, vart och ett spunnet av återvunnet PET-garn gjort av post-consumer plast. Detta material är både hållbart för miljön och extremt slitstarkt, vilket innebär att du kan använda den ull-liknande textilen utomhus utan att vara rädd för att skada det. Varje säte på Desert Lounge Chair kan enkelt tas bort, vilket gör att de kan tvättas efter en sommar i trädgården, och så blir stolarna lätta att förvara när de inte används.

Läs mer om vår produktion av Desert-textilier här

Desert Cushion, som också den är tillverkad av vävt PET-garn och återvunnen polyesterfyllning, är också optimal för utomhusbruk, och kan antingen adderas till Desert Lounge Chairs för extra komfort eller användas för sig själv som en härlig kudde för en eftermiddagslur på en filt i sommarsolen.

EN ELEGANT OCH PORTABEL KOMPANJON

Ska du ut i världen, och vill ändå ha med dig hemmets komfort? Desert Stool fälls enkelt ihop, och den lättviktiga designen säkerställer bekväm transport, även för längre utflykter där trötta ben kan behöva vila längs vägen. Med Desert-serien har det aldrig varit enklare och mer stilfullt att gå på en härlig picknick i skogen, tillbringa dagen på stranden eller lata sig i parken.